قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

زلنسکی: انفجار در پل کریمه کار اوکراین نیست

زلنسکی: انفجار در پل کریمه کار اوکراین نیست درحالیکه روزنامه نیویورک تایمز از قول مقامات اوکراینی گزارش داده بود که انفجار پل کریمه کار اوکراین است، سخنگوی ریاست جمهوری این کشور هرگونه دست داشتن کی‌یف در این انفجار را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک مشاور وزارت دفاع اوکراین در مصاحبه با شبکه الجزیره دست داشتن اوکراین در انفجار روز گذشته در پل کریمه در تنگه کرچ را رد کرده است.

«سرگئی کوزان» مدعی شده است، اوکراین ربطی به بمبگذاری در پل کریمه ندارد.

وی در ادامه مدعی شده است که مسکو می‌خواهد کی‌یف را در این انفجار متهم کند چرا که در داخل کرملین اختلافات و درگیریهایی وجود دارد.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که روز شنبه یک مقام ارشد اوکراینی در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک تایمز، گزارش‌های روسیه مبنی بر این که کی‌یف پشت انفجار و آتش‌سوزی در پل کریمه بوده را تایید کرده بود. روزنامه نیویورک تایمز اسم این فرد را در گزارش خود ذکر نکرده بود.

«الکساندر موتوزیانک» سخنگوی وزارت دفاع اوکراین نیز در این زمینه گفته، هیچ بیانیه رسمی که کی‌یف در پشت حمله به پل کریمه بوده از سوی ما منتشر نشده است. وی در عین حال اتهام تروریسم دولتی مسکو به کی‌یف را مضحک خوانده است.

رد دست داشتن اوکراین در انفجار کریمه پس از آن مطرح می‌شود که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه عصر یک شنبه با اشاره به این حادثه، اوکراین را به تروریسم دولتی متهم کرده است.

رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که سرویس ویژه اوکراین عامل طراحی و اجرای عملیات تروریستی انفجار پل کریمه بوده است.

وی که این سخنان را پس از دیدار با «الکساندر باستریکین» رئیس کمیته تحقیقات روسیه مطرح می‌کرد، افزود: «همانطور که شما گزارش دادید، تردیدی وجود ندارد که این اقدامی تروریستی با هدف تخریب زیرساخت‌های مهم غیرنظامی روسیه بوده است».

بامداد شنبه بود که وقوع انفجار در پل کریمه و فرو ریختن بخشی از سازه آن خبرساز شد. با گذشت ساعتی بعد از انتشار خبرها درباره انفجار در پل کریمه، «کمیته ملی ضد تروریسم» روسیه اعلام کرد که یک کامیون روی پل منفجر شده و باعث آسیب به پل کریمه شده است. به گفته این کمیته، این فرض وجود دارد که انفجار، کار نیروهای عملیات ویژه اوکراین باشد.

پل کریمه، این شبه‌جزیره را به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند. کریمه بعد از همه‌پرسی سال ۲۰۱۴ از اوکراین جدا و به روسیه ملحق شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار